mita olemme

MITÄ OLEMME

Olemme hienomekaniikkaan painottunut alihankintayritys ja erikoistuneet suurta tarkkuutta vaativien, eri materiaaleista olevien ohutlevyosien valmistamiseen. Tarjoamme erinomaisen palveluketjun prototyypistä tehokkaaseen volyymituotantoon.

Lue lisää

SERTIFIKAATIT

Toimintamme ja tuotantomme perustuvat ISO 9001 –laatujärjestelmän pohjalle. Sovellamme järjestelmää yritystoimintamme kaikilla osa-alueilla. Ympäristöasioissa noudatamme ISO 14001 –standardin periaatteita. Otamme huomioon ympäristösuojelulliset näkökohdat kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää

 

etusivu laatu-1

LAATU

Laadunvarmistukseen käyttämämme mittalaitteet edustavat uusinta teknologiaa. Käytössämme ovat mm. profiiliprojektorit, videomittalaitteet, koordinaatti- ja lasermittalaite, sekä kameravalvonnat. Toimintamme ja tuotantomme perustuvat kansainvälisten laatujärjestelmien pohjalle.

Lue lisää

ota yhteytta

PYYDÄ TARJOUS

Tilaus-toimitus –prosessin tarkoituksena on varmistaa ja toteuttaa tuotteen oikea-aikaiset, määrältään ja laadultaan sovitut tuotteiden tilaukset. Lähetä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä!

Ota yhteyttä

 

etusivu laatu-1

Viikot 28 ja 29 suljettu

Olemme suljettuna 11.-22.7.2016

 

Protopaja is closed weeks 28 and 29

11th July - 22nd July 2016